Fotografering

Som en del vet, och andra inte, så är en av mina stora intressen förutom hundträning att fotografera. Jag fotograferar det mesta men det jag verkligen älskar att fånga med min lins är husdjur! Främst hundar såklart, men jag har fotat andra djur också som katter, råttor, reptiler.

Jag älskar att försöka få fram djurens personlighet på bild, jag försöker fånga känslor!

Senast fick jag äran att fota en liten tollarvalp vid namn Muffin och hennes storebror Leo samt hela familjen.

Här kommer ett litet urval av bilder jag tagit.

Annonser

Från oh my dog till oh my .. 

Hemma i soffan med min familj och mina saknade hundar. Borta bra men hemma bäst trots fantastiska dagar i Göteborg..

Idag var det AFEC final och jag fotade och såg otroligt inspirerande program i båda grenarna. Bilderna ligger kvar i kameran, det får bli morgondagens sysselsättning. 600 bilder som ska sorteras, redigeras och väljas ut de bästa.. men det är superkul att fota freestyle och htm! Utmanande och jag lär mig nytt varje gång! 

Tack Johanna och Anita för utmärkt resesällskap! Många skratt har det blivit! Mycket god mat och jag unnade mig mitt favvovin till maten.

Tack Alexandra för inbjudan att döma  fredagens tävlingar samt fin gästvänlighet i Göteborg! 

Och tack alla andra i Freestylevärlden! Världens bästa! Omtänksamma och glada och öppna! 

Oh my dog!  

Som vanligt ringde klockan i ottan och vi vaknade upp på hotellet. Efter frukost gav vi oss av mot mässan. Jag och Johanna skulle döma dagens klass 3 tävling, massor av fina program presenterades i en svår miljö för hundar.

Efter tävlingen var det shopping som stod på schemat och det kommer falla hundarna i smaken då det mesta är karameller! Träffade både nya och gamla bekanta. Här kommer lite vimmelbilder

Nu väntar mat på hotellet och en soft kväll, i morgon är det AFEC final, den ska jag se och fota å kanske shoppa lite till.. 

On the road 

Denna helg är det hundmässa i Göteborg som heter My Dog! Jag och Johanna samt Anita åker ner för några härliga dagar i hundens tecken. Jag ska döma klass 3 i freestyle och htm i morgon, blir fleras genrep inför Afec finalen på lördag.

AFEC står för Agria Freestyle Elite Challenge och de som deltar har kvalat på olika kvaltävlingar under året i klass 3. 

Kameran är packad och jag ser fram emot några härliga dagar. Hundarna är hemma hos hussarna. Jag vill inte riskera smittor i onödan när jag inte ska tävla.

My Dog erbjuder också shopping i mängder! Tänkte visa er vad jag gör under helgen här i bloggen.. Jag ska inhämta massor av inspiration!

2018.. here we come!!!

  

Gott Nytt År!

Nu är 2017 slut och jag brukar summera det hela, man kan väll säga att det har varit ett omtumlande år med min egen sjukskrivning, Foxys rehab och att lokalen Dejliga Tassar kom till. Jag har ju drömt om den i tre år, så det var overkligt när det stod klart att det skulle bli av!

26237788_10211877865121811_125227142_o

Nu ser vi fram emot ett nytt år, ett nytt oskrivet kapitel. En sak kan jag säga redan nu, det kommer hända massor av skojiga saker!
Och mot alla odds kommer jag och min räv ge oss ut och tävla igen!
Jag vägrade ge upp, vägrade tro på det andra sa, hittade nya vägar och bevisade att vi ännu har en plats i rampljuset. Jag har lärt mig otroligt mycket detta år och har blivit en bättre matte och hundtränare!

26197761_138176313528614_3779842807302106577_o.jpg

God jul alla!

Hoppas ni haft en fin jul som blev precis som ni ville ha den!

Här har vi firat med familjen och även hundarna fick paket..

Foxy satt och väntade på sin tur vid paketutdelningen, helt lyrisk!

De fick karameller och leksaker, ungefär som vanligt vid jul då man vill aktivera dem lite så de inte hittar på eget bus. Öppna paket är en bra sysselsättning som uppskattas av mina tre.

För övrigt fick jag en instruktörsutbildning i Freestyle av min familj, TACK TACK TACK!!

26105043_10211826090267472_697173904_o

Nu laddar vi inför årets första stora event, My Dog i Göteborg 4-7 Januari. Där ska jag döma den ”vanliga” tävlingen, titta på Afec finalen från första parkett och fota massor.